DESPUES EL INVIERNO LLEGA LA PRIMAVERA VALENCIANA

Antes de empezar quiero decir que seguro que esta entrada sera una de las mas visitadas por lo que escribo y seguro que muchas personas que me visitáis os sentiréis “atacados”, pero lo que digo lo digo yo y ninguna otra persona y que no es parte de un decálogo del PP es mi opinión solo mía y nada mas que mía al igual que he plasmado mi opinión en otros asuntos al igual que estoy convencida que comentareis la entrada poniendo FACHA o en su defecto FACHA DE MIERDA

La verdad sea dicha no me apetecía escribir sobre los hechos acontecidos estos últimos días en el IES LLUIS VIVES, pero lo que me pasó ayer en mi visita a Puzol colmó el vaso, me exasperó lo que me dijo un labrador:

* Si no soy del Valencia CF no soy valenciana (una soberana tontería)

* Si no protesto contra el PP no soy valenciana (bueno …..)

* Que si Camps es un ladrón (cosa que no hable en el blog y mira que podía haber dicho muchas cosas)

* Si no hablo valenciano no soy valenciana (esto es lo que mas me toco la moral)

I es que no entenc com un llaurador que no em coneix, que no sap res de mi com pot argumentar que no soc valenciana, i es que m’agrada l’himne de la Comunitat, soc la primera que em pose davant en l’ofrena de flors a la mare de deu dels desamparats, la primera en participar en tot el que fa la meva falla amb el meu vestit de fallera, soc valenciana i molt contenta de ser-ho.

LA PRIMAVERA VALENCIANA 

El germen de la moguda és una diferència de 3 dies des que l’empresa elèctrica va dir a l’institut que anaven a tallar la llum a l’institut per falta de pagament per part de la Generalitat i això és cert però també és cert que la Generalitat pagament el dia estipulat com ho ha fet sempre a tots els instituts i col·legis el mateix dia.

Avui l’IES disposa de recursos d’, 81.269,31 euros en el seu compte. El 31 de desembretenia 27.134,47 euros.

La directora del centre ha admès que no s’ha prescindit de la climatització. Els retards en els pagaments de funcionament, solucionats FA UNA SETMANA, tampoc van afectar elsubministrament elèctric.

Segons les dades del darrer informe de la Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres, la Comunitat Valenciana se situa com l’autonomia amb més inversió educativaen el conjunt de la despesa pública d’Espanya.

NI RETALLADES EN EDUCACIÓ NI PAGAMENTS PENDENTS

No s’ha retallat NI UN SOL EURO en l’ensenyament públic.

Els alumnes valencians NO s’han vist afectats de cap manera per la configuració.

La Generalitat està al dia en els pagaments als centres per despeses de funcionament. El 17 de febrer de 2012 es van realitzar els últims pagaments pendents. Per tant, NO S’HA DE RES als centres. L’assistència educativa als alumnes valencians s’està duent a termeamb absoluta normalitat.

La retallada si és que n’hi ha algun es limita al 50% d’aquest complement i en noreconeixement temporal de nous sexennis. Els sexennis, un altre complement salarial, es mantenen al 100%. Els ajustaments afecten els complements salarials dels professors,concretament als sexennis, que es mantenen però es retallen un complement exclusiu del sector docent. No ho té cap altre funcionari.

Ara pensé el que deia el meu avi, la gran font d’inspiració en totes les famílies i té grans frases que es poden aplicar a tots els àmbits de la nostra vida.

 1. “Qui guarda quan té mengen quan vol”
 2. “Tota pedra fa pared”
 3. “l’individu és intel · ligent però la massa són uns borregos”

“QUI GUARDA QUAN TÉ NO MENGA QUAN VOL”

I és que en el govern de la Generalitat Valenciana, amb el govern de Francisco Camps s’han realitzat moltes tonteries, grans obres i quan les coses a la Comunitat anavenmalament es tirava de deute o dels famosos bons patriòtics (molt ben explicat per Luis) .

I ara les coses estan malament però estan malament per tots la famílies i com no laGeneralitat Valenciana, el president Alberto Fabra nomenat quan va dimitir Camps a ditper Rajoy li va dir ….. “Escolta fes-ho bé” i Alberto Fabra va decidir agafar el bou per les banyes i fer les retallades que siguin necessaris, però clar no ho és el mateix estar fora còmodament a l’Ajuntament de Castelló i demanar inversions a la Generalitat de Camps que ser el president .

Així que Alberto va conservar l’equip de Camps fins a una data i aquesta data era el 20 de novembre i Fabra va començar a treure a la gent que els molestava i el primer era Verdeguer, perquè sincerament no tenia els c —- llonys necessaris per fer el que toca, i va nombrar al gran Maximo Buch una persona que si els té per fer el que toca ja que ho ha fet tota la seva vida, i es porta bé amb els empresaris ni cau bé ni cau malament, simplement cau.

Si en el moment que tocava s’han fet les reformes necessàries avui no haguéssim tingutcap problema, és a dir, si haguéssim guardat quan teniem ara menjaríem quan voldriem.

“TOTA PEDRA FA PARED”

L’idea és aquesta, si cobres 1.000 viu com si cobres 1.000 i si cobres 3.000 (felicitats),viu com si cobres 1.000, però clar això es pot haver fet abans però no ara ja que hi ha una cosa que tenir en compte i és la DEUTE amb la qual cosa sense poder ni voler endeutarmés el que toca és RETALLAR del total estatal “només” s’ha de retallar un mínim del 8% és que el dèficit que es té.

Amb la qual cosa si abans es “vivia” amb un jornal de 1.200 € ara s’ha de viure amb 1.000 €uros i s’ha de retallar despeses com el gimnàs anar a un mes barat o córrer pel carrer, no anar cada setmana a la perruqueria i anar quan sigui necessari o comprar-te les coses i fer-te els tints a casa, etc.

És que ens hem acostumat a les coses bones al gratuïts, sobretot l’ajuntament de valència i parlo per la meva falla ara ens cobren 0.50 € per tanca i dia, o cobrar 2.000 euros per les carpes és a dir, tota pedra fa pared.

“I’INDIVIDU ES INTEL · LIGENT PERÒ LA MASSA SON UNS BORREGOS”

Tothom té el seu dret i en algunes ocasions l’obligació de protestar per allò que no li agrada però tot té el seu procediment s’ha de dir a la policia pel trànsit i per si passa alguna cosa, i quan es trenca aquest procediment no és una vaga o una protesta és una protesta o vaga salvatge, o ja no ens recordem dels controladors aeris?.

Però clar és molt gustós per a la gent perdó per als partits polítics que NO estan en el govern i que SI els agradarïa estar de posar més llenya al foc.

En la meva època d’estudiant havien manifestacions i vagues com ara i sabeu què no vaig anar a cap, em quedava a casa unes vacances o el utilitzaba per adelantar feïna i això ho fan tots. El que en principi era una protesta estudiantil es va convertir en un acte polític de Compromís sense vindre al cuento, pero ja vos dic que lo que va fer la policía es va passar cuatre poble, pero això no era una manifestació es era un remombori de gent cal recordar que la policia no esta soles per posar multes també está per posar el ordre.

DOMINIS I EL PODER DE LES XARXIES SOCIALS

www.primaveravalenciana.es

Registrat el 2012.02.20 a nom Gerardo Minguez Corts estudiant del Vicente BlascoIbañez i afiliat al Bloc València engardo de la secció de NNTT de les joventuts del Bloc

www.primaveravalenciana.com

Registrat el 2012.02.18 a nom Guillermo Chulia Peris, és el jefazo de NNTT de Compromís i especialista en operacions immobiliàries a Torrent.

Tant aquest web. Com com. És estan situada al servidor de Compromís, també és l’admon d’altres pàgines com compromispertorrent.com, compromomisperquart.com icompromisperontinyent.com.

El twiiter es una ferramenta molt forta on Ricard Chulia Peris, se ha convertit es el twitter de Compromís, su pose que el seu treball de revisor de textos (exufat) li deixa molt de temps lliure al igual que altres en el PP y PSOE, el 18 de febrer, dia en què es va registrar el domini www.primaveravalenciana.com, anunciava: «Estem preparats: Comença la #PrimaveraValenciana». Y el seu telèfon és el 650___254.

Amb tot el que he dit i altres coses que me les guarde, demostrat que el que va començar com una protesta estudiantil s’ha convertit en un acte polític de Compromís, si parles amb els “estudiants” entenen i raonen però si s’uneixen mes gent es converteix en un ramat d’ovelles que només li cal un pastor que els guie.

Aixi que els estudiants a estudiar i els politcs a buscar feina per a que els estudiants del IES LLUIS VIVES i de tota la Comunitat Valenciana tinguen feina quan acaben els seus estudis.

A la gent de #primaveravalenciana els dic que els periodistes de les cadenes están per infomar deixem fer als periodistes la seva feina, utilitzem eixa força reindificativa no en pegar a la gent de intereconomia, la sexta, cuatro, efe, el pais, publico o qualsevol si no per construir TOTS JUNTS UN FUTUR MILLOR DEL QUE ENS EM ENCONTRAT

Anuncios

3 comentarios en “DESPUES EL INVIERNO LLEGA LA PRIMAVERA VALENCIANA

 1. Eladi Agudo dijo:

  Hola Esther… com el vaig comentar, hi ha coses en les que estic d’acord i d’altres en les que discrepe.
  En primer lloc, sí estic d’acord en reconèixer que la situació és roina, però també dir que culpables som tots. En major mesura qui ens govern, perquè nosaltres dipositem la confiança en “polítics” per a que gestionen els recursos, i tant uns com altres, govern central (abans PSOE) i autonòmic (PP) han sigut i són mals gestors per portar-nos al moment en que estem; mals gestors, perquè en teoria ells estan ahí per racionalitzar, controlar i prioritzar els diners mitjançant els impostos i les despeses.
  Pel que fa referència al tema que més em toca de prop, l’educació, sí que discrepe amb tu. Comentes que no ha hagut retallades, jo et puc dir que sí, i són retallades i impagaments que no afecta sols a l’educació, sinó també a gent que treballa en el sector educatiu.
  Començarem pels llibreters, aquests encara no han cobrat el “bonollibre” que la generalitat entrega a les famílies. També dir, que per accedir a aquest bonollibre, aquest any s’ha pujat la puntuació. A més a més, fa poc la consellera d’educació va assegurar que per al proper curs, educació primària amb bonollibre als millors alumnes, notícia que va aparèixer als mitjans de comunicació.
  Les empreses dels menjadors escolars tampoc han cobrat. A aquests se’ls adeuten l’any passat i el que portem enguany. A la meua escola, s’està fent front a aquests pagaments amb els diners dels fons de l’escola. (70.000 euros)
  A la majoria de centres se’ls adeuta les despeses de funcionament (fotocòpies, material fungible, paper higiènic, etc…) des de principi de curs.. si no rebem els diners… com ho hem de comprar?
  Això pel que fa a impagaments.
  Quant a retallades, que baix el meu punt de vista mermen l’educació, cal comentar que:
  – Conselleria no substitueix cap baixa de professorat fins que no hi hagen 2 mestres. Eixes hores les substitueixen altres Mestres que utilitzen per elaborar material, corregir el procés d’aprenentatge, valorar deficiències d’alumnes, buscar nous mètodes i noves activitats d’aprenentatge, etc.
  – s’ha reduït la plantilla de professorat a les escoles. El nombre de mestres, sobretot en educació infantil ha disminuït en les escoles.
  – s’han suprimit molts programes d’ajuda a l’ensenyament: reforços per a alumnes nouvinguts, mestres d’audició I llenguatge, mestres de pedagogia terapèutica I’educació especial, programes de qualitat de l’ensenyança..
  A més a més el 18 de gener es va aprovar un Decret en el qual, entre d’altres figura :
  la reducció de jornada laboral a 25h del personal interí, amb la corresponent reducció de retribució.
  el no pagament del 25% de salari per incapacitats temporals.
  S’ha suspès el pla de pensions que la generalitat va obrir a tots els Mestres sense cap consulta, ens llevaven diners, i ara.. on tenim eixos diners?
  I sí, també ens han retallat el sou, el govern central anterior amb el 5 %, el govern autonòmic amb la reducció dels complements de sexenis, i els nous impostos impositius del nou govern, amb uns altres retalls que s’esperen a març..

  I una ultima qüestió , però no menys important, es lamentable la campanya de desprestigi al professorat i mestres de l’educació, per una part de la societat i per molts mitjans de comunicació. Convide a les aules a tots aquells que desprestigien la nostra feina, no són conscients del que un mestre realitza dins i fora de l’aula, a nivell personal, acadèmic, social i en valors. En aquest punt podria contar-te coses i coses que ocorren dia a dia a l’escola i que gràcies als mestres, fem que eixe i eixa xiqueta, funcione, aprenga, possar-los en igualtats de condicions a la resta del món i que siga feliç, minimitzant les mancances que puga tenir.

  Una abraçada.

 2. CIUDAD PERICO dijo:

  Madre mía la que tienen liada en valencia, me parece que están a tortas, trankis todos, …, venga que ya falta poco para las fallas, venga nenes respirar hondo, contar hasta 10 y a tirar unos petardetes,…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s